Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51

Thread: Rig Specs!

  1. #16
    furious
    • faruquehabib's Rig Specs
      • Motherboard:
      • DFI Infinity 975x
      • CPU:
      • Allendale E6300
      • memory:
      • 2x1GB G. Skill PC2-6400 HZ
      • graphics:
      • Sapphire Radeon X1300 256MB PCI-E
      • PSU:
      • Enermax Liberty 620w
      • Hard drives:
      • Seagate SATA2 160GB Primary, Seagate SATA 300GB Storage

    Join Date
    May 2004
    Location
    stevens point, wisconsin
    Posts
    248
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    i like it! is there any way of showing more than one rig?? just a thought
    heat/ebay: faruquehabib

  2. #17
    Administrator
    • Mikki's Rig Specs
      • Motherboard:
      • ASUS P4C800-E Deluxe Rev. 2.0 BIOS 1016
      • CPU:
      • iNTEL Pentium 4 Extreme Edition 3.4 GHz ES @ 3.5 GHz (269x13) 1.6 V
      • memory:
      • 2 x 512 MB OCZ EL PC-3500 Dual Channel Platinum Ltd. Ed. (BH-5) @ 215 MHz 2-2-2-5 2.85 V
      • graphics:
      • Connect3D ATi All-in-Wonder X800XT @ 567/550 MHz cooled with Zalman FS-V7
      • PSU:
      • Zalman ZM400B-APS
      • Hard drives:
      • 30g POS
    Mikki's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    A Padded Room
    Posts
    4,862
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    Read my first post.....

  3. #18
    BE Defined
    • top game 22's Rig Specs
      • Motherboard:
      • GiGABYTE ep45-ud3p
      • CPU:
      • Q9550 EO
      • CPU clock:
      • 40.50ghz 1.35 volts
      • memory:
      • 2x1 G skill hz d9
      • graphics:
      • evga gtx260 c216
      • PSU:
      • corsair tx750
      • Hard drives:
      • 2x80g raid o
      • OS:
      • xp pro
    top game 22's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    mass
    Posts
    786
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    cool...

  4. #19
    I am a little Sneezy
    • Snafu's Rig Specs
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • i5 2500k
      • memory:
      • 8GB Crucial
      • graphics:
      • EVGA 560
      • PSU:
      • Corsair 750w
      • Hard drives:
      • OCZ SSD 64GB + Seagate 1TB
      • case:
      • HAF
      • OS:
      • Win7 Ultimate
    Snafu's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    ...don't wanna know where the other 6 are
    Posts
    14,194
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    Bump for those who may not have noticed this neat little feature for our members

    BTW have a look at your public profile which is another cool feature for our members. Check out mine here.




    Snafu
    Profile - Webpage

    You can't live life without living - me

    Nothing is that important that it must be done today as long as you will wake up tomorrow - me


  5. #20
    I am a little Sneezy
    • Snafu's Rig Specs
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • i5 2500k
      • memory:
      • 8GB Crucial
      • graphics:
      • EVGA 560
      • PSU:
      • Corsair 750w
      • Hard drives:
      • OCZ SSD 64GB + Seagate 1TB
      • case:
      • HAF
      • OS:
      • Win7 Ultimate
    Snafu's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    ...don't wanna know where the other 6 are
    Posts
    14,194
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    Just thought I would bump this in case folks are still using their sigs for system info




    Snafu
    Profile - Webpage

    You can't live life without living - me

    Nothing is that important that it must be done today as long as you will wake up tomorrow - me


  6. #21
    Administrator
    • ol'norton's Rig Specs
      • Motherboard:
      • Asus P9X79
      • CPU:
      • i7 3820
      • CPU clock:
      • stock
      • memory:
      • Corsair CMZ16GX3M4A1600C9 8 gig
      • graphics:
      • GTX680
      • PSU:
      • Corsair AX1200
      • Hard drives:
      • Ocz IBIS 240GB / Ocz RevoDrive X2 240GB
      • OS:
      • Win 7
    ol'norton's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    4,771
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    It doesn't hurt to have them in your sig as well. some search engines will direct people here if the signature specs match the query.

  7. #22
    I am a little Sneezy
    • Snafu's Rig Specs
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • i5 2500k
      • memory:
      • 8GB Crucial
      • graphics:
      • EVGA 560
      • PSU:
      • Corsair 750w
      • Hard drives:
      • OCZ SSD 64GB + Seagate 1TB
      • case:
      • HAF
      • OS:
      • Win7 Ultimate
    Snafu's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    ...don't wanna know where the other 6 are
    Posts
    14,194
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    Good point mate. Never thought of that

    Gonna have to try that




    Snafu
    Profile - Webpage

    You can't live life without living - me

    Nothing is that important that it must be done today as long as you will wake up tomorrow - me


  8. #23
    I am a little Sneezy
    • Snafu's Rig Specs
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • i5 2500k
      • memory:
      • 8GB Crucial
      • graphics:
      • EVGA 560
      • PSU:
      • Corsair 750w
      • Hard drives:
      • OCZ SSD 64GB + Seagate 1TB
      • case:
      • HAF
      • OS:
      • Win7 Ultimate
    Snafu's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    ...don't wanna know where the other 6 are
    Posts
    14,194
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    Quick test with Google to find user specs with p4c800. It found a ton of posts but no user specs.

    Some thinking to do on this one.




    Snafu
    Profile - Webpage

    You can't live life without living - me

    Nothing is that important that it must be done today as long as you will wake up tomorrow - me


  9. #24
    OCZ Forum Support Manager RyderOCZ's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Kalamazoo, MI
    Posts
    3,148
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    I believe the info (for user Rig specs) is in the code for the page when the page is generated, but is only displayed when you mouse over/click the rig specs, but it might just read it from the database when asked.

    If the former is true...then the bots would find the specs anyway because they crawl the HTML...they don't see it visually like we do.. AFAIK.

    Note: I take no responsibility that what I just typed might be utter hogwash...don't hold me to it
    Last edited by RyderOCZ; 01-18-2007 at 12:41 PM.
    Problems with your OCZ Product? PM or E-mail Me



  10. #25
    Administrator
    • Mikki's Rig Specs
      • Motherboard:
      • ASUS P4C800-E Deluxe Rev. 2.0 BIOS 1016
      • CPU:
      • iNTEL Pentium 4 Extreme Edition 3.4 GHz ES @ 3.5 GHz (269x13) 1.6 V
      • memory:
      • 2 x 512 MB OCZ EL PC-3500 Dual Channel Platinum Ltd. Ed. (BH-5) @ 215 MHz 2-2-2-5 2.85 V
      • graphics:
      • Connect3D ATi All-in-Wonder X800XT @ 567/550 MHz cooled with Zalman FS-V7
      • PSU:
      • Zalman ZM400B-APS
      • Hard drives:
      • 30g POS
    Mikki's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    A Padded Room
    Posts
    4,862
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    Even so......would you rather be more searchable and have to scroll for a half hour to get to the bottom of a thread, or not?

  11. #26
    OCZ Forum Support Manager RyderOCZ's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Kalamazoo, MI
    Posts
    3,148
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    I agree.... I like the Rig specs
    Problems with your OCZ Product? PM or E-mail Me



  12. #27
    OC er till it Burns
    • Subsider's Rig Specs
      • Motherboard:
      • Asus P6T delx v2
      • CPU:
      • i7 930
      • CPU clock:
      • 4 GHz
      • memory:
      • 6 gig OCZ 8 8 8 24
      • graphics:
      • evga 470 GTX
      • PSU:
      • PC P&C 750w
      • Hard drives:
      • 2X400gig Seagate 7200.10 in Raid 0
      • OS:
      • yep 64 bit
    Subsider's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Rochester NY
    Posts
    1,785
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    Quote Originally Posted by RyderOCZ View Post
    I agree.... I like the Rig specs
    Ditto
    6700K@ 4800Mhz max 4700Mhz Daily - Asus Maximus 8 Hero Alpha ,
    16G GSkill 3200 cl14 ,
    M.2 950 Pro and 850 Evo HD's ,
    Evga 1080 GTX - 2x Asus 24" 2ms ,
    1050w Seasonic Plat. psu , Cpu - H2O Cooled

    HTPC: 9550 @ 3000Mhz - Asus P5Q Delx - 4gig OCZ Reaper @ 1130 MHZ - Asus 4890 - HD's -1x Raptor OS 2x WD 1 TB - 700w TT mod psu - 46" Sony KDL XBR9 -Yamaha RX-V1900




  13. #28
    Raisinets RULE!!!
    • joeMan's Rig Specs
      • Motherboard:
      • eVGA 122-M2-NF59-TR
      • CPU:
      • AM2 6400+ 3.2GHz
      • memory:
      • 4GB (2x2GB) Patriot 6400
      • graphics:
      • eVGA 7950GT 512MB x2 SLi
      • PSU:
      • Silverstone SST-ST85ZF
      • Hard drives:
      • Seagate 160GB x2 RAID0
      • OS:
      • XP Pro x64
    joeMan's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    3,416
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    I kinda like being able to just look at the bottom to see if the specs are there...then as a second option I go for the rig specs drop down.

    Do you guys think we should move more toward no rig specs in the sig in order to declutter? Maybe more posts would fit per page if there weren't rig specs in sigs.

  14. #29
    Administrator
    • ol'norton's Rig Specs
      • Motherboard:
      • Asus P9X79
      • CPU:
      • i7 3820
      • CPU clock:
      • stock
      • memory:
      • Corsair CMZ16GX3M4A1600C9 8 gig
      • graphics:
      • GTX680
      • PSU:
      • Corsair AX1200
      • Hard drives:
      • Ocz IBIS 240GB / Ocz RevoDrive X2 240GB
      • OS:
      • Win 7
    ol'norton's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    4,771
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    Well you can take what Ryder said as gospel. I just did a search for 3 of the items in my rig specs, and got a recent post where the specs only appeared in the drop down box. So let's keep it neat. This also explains why some of my searchers came up with no matching results (visable)

  15. #30
    BE Defined TopHat's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Nova Scotia
    Posts
    927
    Country:
    Users Country Flag

    Default

    I think the only reason for concern depends on the format of which it is posted at the bottom.

    Some people put it in a vertical point form which (if going into great detail) will created about 10 lines of space to cover. There are people who do the same thing with their rig specs as I do, small fonts and condensed to take up about of 4 or 5 lines and centered.

    Than again, it can be shown that some banners at the bottom of a post can just aswell be larger than a normal rig posting and some include a rig posting after.

    I don't think we should get rid of it, I just think we should create a proper format for the people who wish to post rig specs in their sigs.
    ShadowBox 4.5
    Intel E4300 @ 3150mhz | Asus P5N32-E SLi Plus @ 1400/925
    2048MB OCZ GOLD Xtreme PC6400 | eVga 8800GT SC 512MB Stock
    650w Silverstone Zeus | 320GB 7200RPM SATAII Hitachi | 19" SyncMaster 940BW Widescreen
    Logitech X-530 5.1 Surround | LG GSA-H62N 18x DVD Burner | SB Audigy 2 | Vista Ultimate 32-Bit
    Arctic Freezer 7 Pro | Antec P182

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •