PDA

View Full Version : Kingmax ram???



Moonwizard
06-20-2004, 04:07 AM
Hiya guys. What do you all know about Kingmax ram?? I don't have the economy to get myself some corsair, kingston, ocz or mushkin ram so I've been looking for some good ram for a lower cost... I've seen Kingmax PC4000 ram for half the price as most of the high lvl ram go for... So are they any good or should I be trying to save up???

My rig:

P4C 2.8ghz@3364mhz
IC7 not modded
2x256 Twinmos/Winbond CH-5
Powercolor 9800 Pro

LostInSpace278
06-20-2004, 07:39 AM
I can't say much about kingmax, but I have a friend who is getting 3.9 out of his 3.2 with Geil. So it may be a cheaper alternative to the "high end Name Brands."
I will try and find out for you, exactly which memory he has.

top game 22
06-20-2004, 02:07 PM
i bougth 2x512 pc-4000 from newegg good price but got a bad stick had to send back let you know when my new ones come back maybe by end of week.

Moonwizard
06-21-2004, 10:12 AM
Ok, thanks for the heads up. :D I'll be waiting. Not gonna upgrade in the near future anyways.

jcarno
06-22-2004, 05:05 PM
I have 2x512 PC3200 and it was the only ram that didn't give me artifacts on my P4P800 even at 230 fsb. Good luck!!! :thumbs:

Moonwizard
06-23-2004, 07:57 AM
Nice. Sounds like good ram then. I'll see after the summer if I can get myself some. :D

top game 22
07-11-2004, 09:15 AM
i have 2x512 kingmax hard-core 2.5/4/4/8 1.1 very nice i had it @ 500mhz no problem.

Moonwizard
07-11-2004, 11:02 AM
awesome...