PDA

View Full Version : n00b kwestchun:



ErikaeanLogic
06-05-2003, 08:37 AM
I'm wondering how to select just tests 5 and 6 in MemTest86? I can figure out how to run the basic tests, all tests, or 1 test, but not a few selected tests. Seems to me that errors usually pop up in either test 5 or 6, and I'm about to test a few different lots of mem, so I'd like to loop just those 2 tests to economize my time.

Can one of you gurus help a n00b out;)?

Thanks,

Erik

Duvie
06-05-2003, 04:51 PM
I would be interested in knowing as well, but I wouldn't rule out test 4 and test 8...Those usually were the ones for me when I set the timings to high or fsb a bit too high....It varies on diff. systems so it may not alway be 5 and 6...

ThugsRook
06-07-2003, 04:41 PM
c-2-5- choose tests you want to run -0

ErikaeanLogic
06-07-2003, 07:54 PM
Tried that, only got the first test I chose; choosing one at a time only selects the last test chosen. Am I doing something wrong?:scratch:

Tony
06-08-2003, 05:28 AM
to loop test 5,
C-2-5-5-enter-enter

to loop test 6
C-2-5-6-enter-enter

to loop test 4
C-2-5-4-enter-enter


hope this helps

ThugsRook
06-08-2003, 05:50 AM
cant choose 4+5+6 eh?